Home
Werkwijze
Koken met een groep
Koken voor individuelen
Kookworkshops / prijzen
Kookworkshop / agenda

Warme winter tinten

Vanille saus

Vanillesaus:

Ingrediënten banketbakkersroom:

350 Gr. Volle Melk
   ½ St. Vanillestokje
    2 St.  Eieren
  75 Gr. Kristalsuiker
  15 Gr. Patentbloem of custard

Werkwijze:

•  Breng de melk en het vanillemerg aan de kook.
•  Roer de eieren met de suiker los, 
   voeg de bloem  toe en roer glad.
•  Giet er de gekookte melk op en roer glad.
•  Giet het geheel terug in de pan en
   kook op laag vuur ( c.a. 1 minuut )
   al zeer goed roerend gaar.
•  Laat afkoelen tot gebruik.
Contact
Openingstijden
Route
Kookbonnen
Culinaire partners
Algemene Voorwaarden
Referenties
Recepten
Wikkelkleding.nl by Nicky Iris
De kooksalon  
Noordeinde 61a 1658 CC Lambertschaag
+31 654 655 355 info@dekooksalon.nl

Pompoencake

© De Kooksalon 2018 |   Powered by Otys | Design by PXL communicatie