Home
Werkwijze
Koken met een groep
Koken voor individuelen
Kookworkshops / prijzen
Kookworkshop / agenda

Zwoele zomer

Hugo

Hugo Spritz

* Neem een groot wijnglas.
* Giet hierin de vlierbloesemsiroop naar smaak
   ( c.a. 2 volle eetlepels).
* Vul het glas tot de helft met koolzuurhoudend water.
* De andere helft met zoete spumante of
   droge processo (naar eigen
wens)
* Snijdt een limoen in 8 partjes en
   gebruik 1 partje daarvan.
* Voeg een takje mint toe en stamp met een
   cocktailstamper de mint en limoen iets aan.
* Voeg wat ijsblokjes naar wens toe en geniet ervan!

Contact
Openingstijden
Route
Kookbonnen
Culinaire partners
Algemene Voorwaarden
Referenties
Recepten
Wikkelkleding.nl by Nicky Iris
De kooksalon  
Noordeinde 61a 1658 CC Lambertschaag
+31 654 655 355 info@dekooksalon.nl

Hugo Spritz

© De Kooksalon 2018 |   Powered by Otys | Design by PXL communicatie