Home
Werkwijze
Koken met een groep
Koken voor individuelen
Kookworkshops / prijzen
Kookworkshop / agenda

Warme winter tinten

Mandarijn sorbet:

Ingrediënten:

750 Gr. Mandarijnen
150 Gr. Suiker 
200 Gr. Water 
  45 Gr. Glucose
             Sap van 1 limoen

Werkwijze:

• Pel de mandarijnen en haal al het wit eraf.
• Pureer de mandarijnen in de keukenmachine
   en schraap regelmatig de wanden schoon.
• Verwarm ondertussen het water met de suiker
   en de glucose tot alles is opgelost en breng het geheel
   vervolgens aan de kook.
• Laat alles ca 5 minuten zacht doorkoken en
   haal de pan vervolgens van het vuur.
• Schep de puree in een bak en meng dit met
   het suikerwater.
• Druk het geheel door een bolzeef en
  draai hiervan een sorbet.
Contact
Openingstijden
Route
Kookbonnen
Culinaire partners
Algemene Voorwaarden
Referenties
Recepten
Wikkelkleding.nl by Nicky Iris
De kooksalon  
Noordeinde 61a 1658 CC Lambertschaag
+31 654 655 355 info@dekooksalon.nl

Pompoencake

© De Kooksalon 2018 |   Powered by Otys | Design by PXL communicatie