In de tuin van de Kooksalon hebben wij een prachtige houtgestookte pizza oven staan. Op verzoek organiseren wij, in de lente en zomermaanden, pizza workshops.
Op een, in overleg, dins/woens/donderdag middag/avond gaan we met minimaal 12 personen pizza's bereiden in de tuin van de Kooksalon in een echte houtgestookte traditionele pizzaoven. Deze workshop duurt ongeveer 3 á 4 uur
In deze unieke kookworkshop gaan we onze eigen pizza's maken. Van het deeg tot aan de techniek om de pizza's te bakken in een houtgestookte oven. We maken uitsluitend gebruik van biologische ingredienten bijvoorbeeld; luchtgedroogde tiroler speck, smaak trostomaten, rucola, verse mozzarella, parmazaan en pecorino tot aan handgemaakte Toscaanse venkelsalami. Deze overheerlijke authentieke natuurlijke en volle smaak is onovertroffen. U zult versteld staan van het eindresultaat. De krokante en knapperige structuur is een uniek stukje kwaliteit van een houtoven gestookte en gebakken pizza.
We nuttigen deze pizza onder het genot van een glaasje Italiaanse wijn en maken nog een pizza om deze mee naar huis te nemen.
Ofwel een unieke kookworkshop die je het echte gevoel van vakantie en Italië geeft ! |