Home
Werkwijze
Koken met een groep
Koken voor individuelen
Kookworkshops / prijzen
Kookworkshop / agenda

Warme winter tinten

Pompoencake

Ingrediënten:

100 Gr.  Pompoenpuree
160 Gr.  Fijne suiker
  67 Gr.  Bloem gezeefd
   ½ Gr. Zout
    2 St.  Grote eieren op kamer temperatuur
    3 Gr.  Kaneel
    3 Gr.  Gemberpoeder of een stuk verse
             gember geraspt
1½ Gr.   Natrium BI carbonaat/soda
1½ Gr.   Bakpoeder

Werkwijze:

• Verwarm de oven voor op 190°, vet een bakplaat
   van 30x20x3 in met boter en beleg deze
   met ingevet bakpapier.
• Meng de droge ingrediënten, behalve de suiker en
   zout, goed met elkaar.
• Sla de eieren met de suiker en zout tot een luchtig
   en dik geheel (5 minuten met de mixer doorkloppen).
• Meng met een spatel vervolgens rustig de pompoen
   puree door het eiermengsel.
• Spatel vervolgens kort en rustig de droge ingrediënten
   door het eier/pompoenmengsel.
• Strijk voorzichtig het beslag uit over de lage bakplaat.
• Bak de cake in 10/12 minuten gaar.
• Laat de cake afkoelen.
Contact
Openingstijden
Route
Kookbonnen
Culinaire partners
Algemene Voorwaarden
Referenties
Recepten
Wikkelkleding.nl by Nicky Iris
De kooksalon  
Noordeinde 61a 1658 CC Lambertschaag
+31 654 655 355 info@dekooksalon.nl

Pompoencake

© De Kooksalon 2018 |   Powered by Otys | Design by PXL communicatie