Home
Werkwijze
Koken met een groep
Koken voor individuelen
Kookworkshops / prijzen
Kookworkshop / agenda

Warme winter tinten

Visbouillon

Ingrediënten:

3000 Gr. Water
1500 Gr. Visgraten van witvis
               (zonder kieuwen en ogen)
      1 St. Wortel fijn gesneden 
      1 St. Bleekselderijstelen fijn gesneden
      1 St. Mini knoflookbol gehalveerd met schil
      2 St. Sjalotten fijn gesneden 
    ½ Bs. Bosuitjes fijn gesneden
     ¼ St. Venkel fijn gesneden
      1 St. Peterselie takje
      1 St. Tijm takje
      1 St. laurier blaadje
      1 St. Kleine citroen in plakken
    10 St. Witte peperkorrels
  300 Gr. Droge witte wijn 
               Grof Zeezout naar smaak

Werkwijze:

• Smoor alle groenten, zonder de kruiden, in olijfolie
   ca 10 minuten op een laag vuur.
• Voeg de visgraten en de droge witte wijn toe en
   kook deze tot de wijn is verdampt.
• Giet het koude water er overheen met de overige
   ingrediënten en breng dit tot aan het kookpunt.
• Zet het vuur laag en laat de bouillon op laag vuur
  20 minuten trekken. 
• Langer op het vuur zorgt voor een bittere vissmaak.
• Zet het vuur uit en zeef de bouillon direct door een
   passerdoek/keukendoek en de bouillon is gebruiksklaar.
• De bouillon is 3 dagen houdbaar in de koelkast op 4°c.

Contact
Openingstijden
Route
Kookbonnen
Culinaire partners
Algemene Voorwaarden
Referenties
Recepten
Wikkelkleding.nl by Nicky Iris
De kooksalon  
Noordeinde 61a 1658 CC Lambertschaag
+31 654 655 355 info@dekooksalon.nl

Pompoencake

© De Kooksalon 2018 |   Powered by Otys | Design by PXL communicatie