Home
Werkwijze
Koken met een groep
Koken voor individuelen
Kookworkshops / prijzen
Kookworkshop / agenda

Warme winter tinten

Boerenjongens pannacotta

Boerenjongens pannacotta:

Ingrediënten:

600 Gr. Slagroom
150 Gr. Volle melk
100 Gr. Suiker
   3 St. Gelatine blaadjes 
   8 St. Bitterkoekjes
 80 Gr. Boerenjongens
           Boerenjongenslikeur

Werkwijze:

• Verwarm de room en melk tot aan het kookpunt.
• Zet ondertussen de gelatine blaadjes in een
   bak koud water om te weken.
• Zet tevens dessertglazen klaar op in de koelkast.
• Draai, zodra de massa kookt, het vuur uit voeg 
  de suiker en gelatine toe en roer het geheel door
   tot alle suiker en gelatine is opgelost.
• Zet het mengsel in de pan op ijs tot deze
   lobbig begint te worden.
• Roer er, vlak voor het vullen van de glazen,
   een beetje boerenjongenslikeur door.
• Snijdt ondertussen de bitterkoekjes in kleine blokjes
   (niet hakken…. maar mooie gelijkmatige blokjes
   snijden die in het glaasje passen).
• Giet de pannacotta schuin in de glazen en
   zet de glazen koud weg!!!!
• Vul vlak voor het doorgeven de glazen met
   de bitterkoekjes en rozijnen.

Contact
Openingstijden
Route
Kookbonnen
Culinaire partners
Algemene Voorwaarden
Referenties
Recepten
Wikkelkleding.nl by Nicky Iris
De kooksalon  
Noordeinde 61a 1658 CC Lambertschaag
+31 654 655 355 info@dekooksalon.nl

Pompoencake

© De Kooksalon 2018 |   Powered by Otys | Design by PXL communicatie