|
 |
|
Lambertschaag |
15-03-2019 16:45 |
22:00 |
02-03-2019 |
Rémon Blokhuis |
Deze 4 gangen kookworkshop kan ook iedere andere avond (behalve zondag en maandag) gegeven worden. Deze kookworkshop is alleen bedoeld voor groepen (vanaf 12 personen) en gaat door bij een minimale bezetting van 12 personen of meer. |
In deze kookworkshop wordt er met verse streekgebonden- en biologische producten gewerkt. Alles wordt dagvers bereid met het dan te verkrijgen biologische vlees, vis of vegetarische producten. We gaan een 4 gangen diner (gebaseerd op de Italiaanse keuken) bereiden en samen nuttigen. Het menu is afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft.
We beginnen de avond met een welkomstdrankje een culinaire verassing. Daarna wordt het menu uitgelegd en kun je samen met de anderen aan de slag gaan. Het water loopt je intussen al in de mond van de heerlijke geuren. Tussendoor is er voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen en vragen te stellen over het menu en de bereidingswijze onder het genot van onze eigen geïmporteerde Italiaanse wijnen. De gangen serveer je natuurlijk zelf en je neemt plaats aan onze mooi gedekte tafels. Met een toost kan het nuttigen van het menu beginnen! Tussen de gangen door kan er eventueel gewisseld worden van plaats. De workshop zal in totaal ongeveer 5 uur in beslag nemen.
Iedere 2 à 3 maanden veranderd het gehele menu. Het menu wordt dan zoveel mogelijk aangepast aan de seizoenen en de dan verkrijgbare producten.
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
|
|