Home
Werkwijze
Koken met een groep
Koken voor individuelen
Kookworkshops / prijzen
Kookworkshop / agenda
Pizza's a.s. vrijdag 19 juni

Warme winter tinten

4 gangen kookworkshop voor individuelen en kleine groepjes. Deze workshop is vol!

Locatie
Lambertschaag
Startdatum
18-01-2020 16:45
Einddatum
22:00
Uiterste inschrijfdatum
18-01-2020
Contactpersoon
Rémon Blokhuis
Thema workshopdagen

Voor deze kookworskhop kun je, je alleen, met z'n tweeën of met een klein groepje inschrijven. Deze kookworkshop is vol!

Inhoud van de kookworkshop

In deze 4 gangen kookworkshop wordt er met verse streekgebonden- en biologische producten gewerkt. Alles wordt dagvers bereid met het dan te verkrijgen biologische vlees, vis of vegetarische producten. We gaan een 4 gangen diner (gebaseerd op de Italiaanse keuken) bereiden en samen nuttigen. Het menu is afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft.

We beginnen de avond met een welkomstdrankje een culinaire verassing. Daarna wordt het menu uitgelegd en kun je samen met de anderen aan de slag gaan. Het water loopt je intussen al in de mond van de heerlijke geuren. Tussendoor is er voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen en vragen te stellen over het menu en de bereidingswijze onder het genot van onze eigen geïmporteerde Italiaanse wijnen. De gangen serveer je natuurlijk zelf en je neemt plaats aan onze mooi gedekte tafels. Met een toost kan het nuttigen van het menu beginnen! Tussen de gangen door kan er eventueel gewisseld worden van plaats. De workshop zal in totaal ongeveer 5 uur in beslag nemen.

Iedere 2 à 3 maanden veranderd het gehele menu. Het menu wordt dan zoveel mogelijk aangepast aan de seizoenen en de dan verkrijgbare producten.

 

     
Contact
Openingstijden
Route
Kookbonnen
Culinaire partners
Algemene Voorwaarden
Referenties
Recepten
Wikkelkleding.nl by Nicky Iris
De kooksalon  
Noordeinde 61a 1658 CC Lambertschaag
+31 654 655 355 info@dekooksalon.nl

Pompoencake

© De Kooksalon 2020 |   Powered by Otys | Design by PXL communicatie