Home
Werkwijze
Koken met een groep
Koken voor individuelen
Kookworkshops / prijzen
Kookworkshop / agenda

Warme winter tinten

Werkwijze

Het Unieke van de Kooksalon is dat u zich zowel zakelijk als particulier, individueel,
met z'n tweeën of met een groep tot 25 personen kunt opgeven!

Individuele inschrijvingen:
Eens per maand op een zaterdag kunt u individueel, met z'n tweeën of met een klein groepje reserveren voor het volgen van een professionele 4 gangen biologische kookworkshop. Let wel: Deze avond kan alleen doorgaan als er minimaal 10 personen hebben gereserveerd.
Ook kunt u zich individueel, met z'n tweeën of met een klein groepje opgeven voor onze professionele vis- , brood en banket- , dessert- en pastaworkshop. Deze worden gegeven wanneer dit mogelijk is. Zie Kookworkshop / agenda.

Groepen:
Elke dag van de week (behalve zondag en maandag) kunt u zich opgeven met een groep van minimaal 10 personen voor het volgen van een professionele 4 gangen biologische kookworkshop.

Tijdens elke professionele kookworkshop leren we iedereen om te gaan met verschillende biologische producten en ingrediënten, hoe deze opverschillende manieren te bereiden is, welke kooktechnieken er gebruikt kunnen worden, hoe om te gaan met de apparatuur en nog veel meer ook als u geen kookervaring heeft wordt het een fantastische ervaring. Niet alleen heeft u heerlijk gegeten maar gaat u ook naar huis met veel kooktips.!

“De Kooksalon” beschikt over een professionele keuken en apparatuur en werkt altijd met dagverse-, streekgebonden en biologische producten en bereidt deze producten op basis van de Italiaanse keuken (puur eten).

Contact
Openingstijden
Route
Kookbonnen
Culinaire partners
Algemene Voorwaarden
Referenties
Recepten
Wikkelkleding.nl by Nicky Iris
De kooksalon  
Noordeinde 61a 1658 CC Lambertschaag
+31 654 655 355 info@dekooksalon.nl

Pompoencake

© De Kooksalon 2022 |   Powered by Otys | Design by PXL communicatie