Home
Werkwijze
Koken met een groep
Koken voor individuelen
Kookworkshops / prijzen
Kookworkshop / agenda

Warme winter tinten

Professionele biologische kookworkshops en diners bij
De Kooksalon

Het is een wonder. Na 18 maanden gesloten te zijn mogen wij einelijk weer onze biologische kookworkshops geven!

Met plezier stel ik mij zelf aan u voor, Rémon Blokhuis, initiatiefnemer van “De Kooksalon” in Lambertschaag, Noord-Holland. Een klein landelijk dorp omgeven door alle rust met uitzicht op weilanden en vele vergezichten. De Kooksalon is sinds 2009 gevestigd in een nieuw landelijk pand dat modern, warm, sfeervol en professioneel ingericht is. De twee keukens zijn ieder, geheel in eigen stijl, ruim ingericht waarbij alle apparatuur aanwezig is en waar ieder zijn eigen inspiratie op kan doen tijdens een van de vele kookworkshops. 

Het unieke van onze kookstudio is om zowel als particulier d.m.v. individuele inschrijving of als bedrijf met groepen tot 25 personen een kookworkshop te kunnen volgen.

Het idee voor het oprichten van “De Kooksalon” is ontstaan uit mijn passie en liefde voor (h)eerlijk koken. Met dagverse-, streekgebonden- en biologische producten wil ik mensen laten genieten en hen laten voelen/proeven/zien dat er met deze producten de heerlijkste en zelfs gezondste gerechten te maken zijn. Graag breng ik u de "kneepjes van het vak" bij en zal ik het zeker niet nalaten om u tijdens een kookworkshop nog meer te vertellen over verschillende kooktechnieken en u aan te steken met mijn enthousiasme.

Na afronding van mijn professionele koks opleiding, werkte ik bij verschillende bekende hotels en restaurants. Inmiddels heb ik al weer dertig jaar ervaring in welke periode mijn passie en liefde voor het koken alleen maar is gegroeid. En niet alleen dat, ook het gevoel om mijn kennis en passie over te willen brengen op anderen bleef groeien met als resultaat “De Kooksalon”, een fantastische plek waar ik u samen met mijn vrouw Monique graag ontvang voor het volgen van een kookworkshop, training, meeting of een heerlijk avondje dineren.

De Kooksalon gebruikt uitsluitend verse- (streekgebonden) en biologische producten. De deelnemers aan de workshops leren onder professionele begeleiding hoe zij op een creatieve, ongecompliceerde manier, met gebruikmaking van eenvoudige ingrediënten een fantastisch, gezond gerecht of -diner kunnen bereiden.

Ongecompliceerd maar vooral lekker koken is het motto van “De Kooksalon” en wat u tijdens de kookworkshop leert om vervolgens na afloop voldaan en met een rugzak vol ervaring en recepten weer naar huis te vertrekken.

Het Unieke van de Kooksalon is dat u zich
zowel zakelijk als particulier, individueel,
met z'n tweeën of met een groep
(tot 25 personen) kunt opgeven
voor een kookworkshop!

Contact
Openingstijden
Route
Kookbonnen
Culinaire partners
Algemene Voorwaarden
Referenties
Recepten
Wikkelkleding.nl by Nicky Iris
De kooksalon  
Noordeinde 61a 1658 CC Lambertschaag
+31 654 655 355 info@dekooksalon.nl

Pompoencake

© De Kooksalon 2022 |   Powered by Otys | Design by PXL communicatie